Fysioterapia ja fysikaaliset hoidot Porissa

Ota yhteyttä

Monipuoliset ja tehokkaat hoidot kehon erilaisiin tarpeisiin

Koulutetut ammattilaisemme vastaavat monipuolisesta fysioterapiasta niin satunnaisista lihasvaivoista kärsivien kuin TULES-potilaiden ja urheilijoidenkin osalta. Lue alta lisää palveluistamme ja tutustu myös akupunktioon ja hierontaan.

Neurologinen fysioterapia

Neurologisen asiakkaan fysioterapia perustuu lääkärin tekemään kuntoutussuunnitelmaan, jonka pohjalta toteutamme fysioterapiaa mahdollisimman monipuolisesti.


Fysioterapian tärkein tavoite on asiakkaan mahdollisimman hyvä suoriutuminen elinympäristössään. Neurologinen fysioterapiahoito voidaan toteuttaa vastaanotollamme, kouluissa, työkeskuksissa tai palvelutaloissa.

TULES-fysioterapia

Tuki- ja liikuntaelinsairauksien takia fysioterapiaan ohjatut asiakkaat tulevat meille lääkärin lähetteellä ja joskus myös muiden tahojen konsultaatiopyynnön kautta. Kun fysioterapeuttinen tilanne on selvitetty testien ja mittauksien avulla, fysioterapeutti valitsee kuntoutuksen linjat pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Fysikaaliset hoidot

Tarjoamme fysikaalisia hoitoja vastaanotollamme.

Niihin kuuluvat:

  • Pintalämpöhoidot

  • US-hoito

  • Laser

  • Sähköhoidot, myös sähköakupunktio.

Urheilufysioterapia

Olemme toimineet urheilijoiden apuna sekä harjoitus- että kilpailukaudella. Oma vahva urheilullinen taustamme auttaa ennaltaehkäisemään, tunnistamaan ja hoitamaan tehokkaasti rasitus- ja urheiluvammoja.


Varaa aikasi fysioterapiaan tai fysikaaliseen hoitoon Porissa.